Bizományos

Hosszú várakozás után sokak örömére újból indul a használt termékek értékesítése a webáruházunk átvételi pontján.

Nálunk 74-től 134-es méretig kívánjuk a ruházati termékeket bizományba értékesíteni.

  • body, rugi, póló, zippes felső, yackie, játszónadrágok, farmerok, nadrágok, ingek, lány ruhák, szoknyák, lábbelik (Csak szezonális termékek!)
  • Játékok

Nem vehetünk át:

  • bugyit, alsónadrágot
  • harisnyát, zoknit

A tárgyakat a 1196 Budapest, Rákóczi utca 156/a szám alatti webáruház átvételi pontján vesszük át előzetes telefonos egyeztetés alapján: 06/30-537-8553.

FONTOS! A bizományi áruként beadott termékek elszámolási értékét csak a termék eladása után tudjuk kifizetni, azaz a bizományi áru átvételekor azonnali készpénzfizetésre nincs lehetőségünk! Kérjük, ezt minden esetben vegye figyelembe.

Ruhák és egyéb textíliák esetében mosást követően, tisztán és nem szakadt állapotban, egyéb termékeknél (pl. játék) tisztán és működőképes állapotban tudunk átvenni termékeket értékesítésre.

Behozatal után átnézzük a termékeket, mivel a hibás, koszos, nagyon elhasználódott darabokat nem áll módunkban átvenni. Az eladhatónak ítélt árut nyilvántartásba vesszük, minden tételre megállapítjuk a minimális elszámolási értéket, majd az átvétel végén szerződést állítunk ki.

A megbízó minden hónap végén telefonon tud érdeklődni a beadott termékek eladásáról.

Az eladott termékek árának elszámolása az átvételi ponton, készpénzben történik.

A szezonális termékeket az adott szezon végéig tudjuk bizományban tartani. A megmaradt termékekről telefonon értesítjük a megbízót, amelyeket, ha 2 héten belül nem vesz át, úgy azok a Bizományos tulajdonába kerülnek.